KAFÉ

Program for Kafé Mix & Fix høsten 2017

Som vanlig har vi håndarbeid og kaffeslabberas i kafeen, samtidig som vi i år tar for oss ulike temaer og innføringer nede i stuen.

10.10 Tegning uten prestasjonsangst 

Lær hvordan du med enkle øvelser kan få en levende strek, uten at teknikken og hodet tar overhånd. Ta med tegneblokk og blyanter med ulike hardheter (For eksempel B2, B6) om du har. Vi har et utvalg av tegnemedier for de som trenger dette.

17.10 Maleri  

Enkel innføring i de ulike malemedier innen akryl, akvarell og olje. Vi ser litt på komposisjon, maleteknikk og ulike verktøy.

24.10 Mind mapping

Artig teknikk for å visualisere tanker, ideer og drømmer. Klipp og lim fra magasiner. Vi har med eksempler på hvordan dette kan se ut, enten du er i en skapende prosess, skal ominnrede stuen eller har et personlig mål du vil nå. Etter første innføring kan du selv samle materiale for å lage ditt eget tankekart/mind map. Denne aktiviteten løper utover høsten for de som vil jobbe mer med teknikken. Kanskje blir det en egen gruppe som møtes for å fortsette arbeidet og diskutere det å være i prosess.

31.10 Collage/decopasje på objekt 

Har du en lampefot, bilderamme eller skulptur du vil gi nytt liv? Skaff deg gjerne en egen mårhårspensel, magasiner, dekorpapir, servietter ol, samt objektet ditt.

21.11 Lag din egen bok 1  

Enkel teknikk der du lærer å sy din egen personlige notatbok du kan bruke til for eksempel å samle dikt, minner eller matoppskrifter.

28.11 Lag din egen bok 2 

Hvordan lage bokomslag på boken din med tekstil eller fargerikt papir som setter ditt eget personlige preg på kreasjonen.

7.11 Vigdis Løbach

Vigdis besøkte kafeen vår i fjor høst og viste oss hvordan man kan tegne med tråd. Tema er ikke klart ennå, men spennende blir det nok. Følg med på kafeens facebook side og se hva hun finner på i år.

14.11 Vigdis Løbach stunt

5.12 Juleverksted

Ta med deg det du måtte ønske av håndarbeid og materialer for å lage små gaver til dine kjære. Følg med på kafeens hjemmeside å se hva annet vi finner på i løpet av desember måned.

12.12 Juleverksted og juleavslutning