Sommerskole

Siden 1998 har Stella Polaris invitert til sommerskole – en magisk sommeruke i fellesskap. Her møtes foksne, ungdom og barn, og får leke og lære akrobatikk, luftakrobatikk, sjonglering, formidling, dans, rytmer, musikk, sang og mer til. Våre instruktører er profesjonelle pedagoger, akrobater, musikere og nysirkusartister.

Grupper fordeles etter alder og nivå, og jobber med ulike ferdigheter. De yngste får leke og øve på grunnleggende akrobatikk, eldre barn får jobbe med mer viderekommende ferdigheter som luftakrobatikk, styltedans og stokkekamp.

De voksne jobber mye med kropp, stemme, sang og musikk i tillegg til eventuelle spesielle ferdigheter. Alle på våre kurs får arbeide utifra det nivået som passer for dem, med mulighet til å utfordre og utvikle seg og sine evner. Ingen blir tvunget til å gjøre noe de ikke kjenner seg komfortable med.

På slutten av uken setter vi sammen gruppenes ulike arbeid til en stor forestilling med ritualer, prosesjoner og fremvisning av våre nye kunster. Dette gjør vi på Gokstadhaugen, den magiske gravhaugen her i Sandefjord, hvor det er blitt funnet både hønsehauker og påfugler i båtgraven. Denne dagen kaller vi «Solfesten», siden vi feirer sommersolverv og ønsker sommerferien velkommen.

Ta med deg familien og få en helt unik start på sommerferien og et minne for livet! Hos oss deltar lekne og kreative sjeler fra hele landet og vennskap dannes på kryss og tvers av fylkesgrensene!

Trenger du tips til hvor du kan overnatte? Kontakt oss, så hjelper vi deg.

Velkommen skal dere være!

NÅR
25-29 juni
Tirsdag, onsdag og torsdag: kl. 10:00-15:00
Fredag og lørdag: kl. 10:00-16:00

HVOR
Varden Grendehus i Sandefjord. Se kart

HVEM
Alle født i 2012 og tidligere. Vi har grupper for små barn, mellomstore barn, ungdommer og voksne.

PRISER
Ordinær pris: kr 1950,- per person
Familiepris ved tre eller flere personer fra samme familie: kr 1700,- per person
For deltakere i barne- og ungdomsteateret vårt: kr. 1500,-

PÅMELDING
Meld deg på ved å sende følgende informasjon på epost

– Navn på deltaker
– Fødselsdato
– Navn på foresatt/fakturamottaker
– E-postadresse
– Telefonnummer
– Adresse
– Eventuelt spesielle forhold (sykdommer eller allergier det er viktig at vi vet om)

Når vi mottar påmeldingen, sender vi en faktura på e-post. Etter at denne er betalt bekrefter vi deres plass på sommerskolen. Vi kan kun refundere betalt avgifter ved sykdom.

Spørsmål? Ta kontakt på facebook, e-post eller ring oss på 33 36 17 94.